Driedaagse keerdagen met Franciscus

De Franciscaanse Custodie Bergen op Zoom in samenwerking met de Broeders van Huijbergen bieden twee keer per jaar een gelegenheid om een lang weekend samen intensief bezig te zijn met Franciscus.
De ‘Keerdagen’  (denk aan omkeren, inkeren, bekeren) zijn bedoeld als een blik op je eigen leven door in een Franciscaanse spiegel te kijken. Op weg naar de vervulling van zijn ambitieuze idealen bereikt hij een keerpunt en kiest voor een weg naar zijn werkelijke bestemming. We staan stil bij zijn bekeringsproces, en ontdekken waarschijnlijk parallellen in ons eigen leven en onze eigen ervaringen.

Deelname:
De bezinningsdagen staan open voor iedereen die belangstelling heeft voor, of geraakt is door de spiritualiteit van Franciscus en Clara van Assisi. Specifieke ‘kennis’ omtrent Franciscus en/of zijn Geschriften is niet noodzakelijk, wel gaan we ervan uit dat u op enigerlei wijze al eens eerder in aanraking bent gekomen met de Franciscaanse spiritualiteit.

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij zich open stellen en actief aan het gehele programma kunnen deelnemen.

De kosten die aan deze dagen verbonden zijn bedragen € 125,00 per persoon.
Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Piet de Bruijn (custos)
tel. 0164 – 24 84 85
of e-mail
piet.debruijn@home.nl