Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boeteviering

20 december 2022 | 17:00 - 17:30

Uitzien naar Herstel

Het is gebruikelijk om te spreken van een boeteviering, maar een boete vier je niet. Nee, het gaat dan ook over herstel, zoals een visser zijn netten kan boeten, zo kunnen mensen hun relaties herstellen. Ook dat is een netwerk. Wanneer je niet goed in je vel zit, kan dat van invloed zijn op je relaties met anderen, met huisdieren en zelfs de manier waarop je naar je verleden of je toekomst kijkt.
Relaties kunnen verstoord raken en zelfs breken naarmate we ons miskent weten. Herstel heeft dan ook te maken met erkenning en (her)waardering. Belangrijk is het zetten van de eerste stap. Wie de eerste stap zet maakt zich kwetsbaar en loopt het risico niet begrepen en miskent te worden.

Met Kerstmis vieren we de geboorte van een mens waarin God ons liefdevol en kwetsbaar tegemoet komt. Hij neemt het initiatief tot het herstellen van onze relaties. Mensen waarderen ons om een of meerdere eigenschappen of daden, maar Hij kijkt daar doorheen zoals een moeder van haar kinderen blijft houden ook als zij een misstap hebben begaan. Je bent zoals je bent en daarom ben je waardevol in Zijn ogen. Deze voor mensen onbegrijpelijke liefde kunnen we afwijzen maar we kunnen er ook voor openstaan. We hopen dat deze viering bij kan dragen tot het laatste. 

Gegevens

Datum:
20 december 2022
Tijd:
17:00 - 17:30

Organisator

Broeders van Huijbergen
Telefoon
0164-642650
E-mail
huisbestuurstemarie@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kapel Sint Marie
Boomstraat
Huijbergen, N. Brabant 4635CX Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie