De broedergemeenschap 

De broedergemeenschap van Sint Marie te Huijbergen biedt u mogelijkheden voor rust en bezinning op een historische plaats waar sinds 1278 religieuzen gewoond en gewerkt hebben. Alle gastenkamers (9), waarvan drie tweepersoons, zijn voorzien van douche en toilet. Een gezamenlijke huiskamer en een eigen keukentje zijn beschikbaar, ook de kapel en een grote tuin zijn steeds toegankelijk, evenals het Wilhelmietenmuseum op afspraak.
Huijbergen ligt in een landelijke en bosrijke omgeving en biedt  mogelijkheden voor langere wandelingen. Voor een persoonlijke retraite is begeleiding mogelijk in het Nederlands en Indonesisch.

Deelnemen aan de dagelijks gebedsdiensten wordt op prijs gesteld en in de voormiddag is het mogelijk samen met de broeders koffie of thee te drinken.
Wil je meer weten? Dan lees je hier wie hen bezielt, en wat dit in Nederland nu voor hen betekent is hier te vinden.
Wilt je begeleiding bij een persoonlijke retraite dan is dit mogelijk in het Nederlands en Indonesisch.

Voor uw verblijf vragen wij all-in € 40,00 per etmaal, en voor het gebruik van een lakenpakket €8,–
Telefoon: 0164 – 642650 //  ptdedeijn@gmail.com    of    bestuur@abcfh.nl

De Huijberg

Sinds 2019 ontwikkelt deze franciscaanse leefgemeenschap zich als een gastvrije plek voor wie bewust en duurzaam wil leven in verbondenheid met de natuur, en wel op een plaats waar sinds de middeleeuwen een religieuze inspiratie kenmerkend was voor de wijze van omgaan met elkaar en de aarde.

Wil je meewerken als vrijwilliger, deelnemen aan de inspirerende programma’s,
voor een korte of langere tijd meeleven in de gemeenschap?
Het kan allemaal.
Informatie is te vinden op:
De Huijberg ,
en Facebook