Floreren voor pelgrims

Jacobsstaf floreren (364 x 231)Een pelgrimage laat zijn sporen na. De ontmoetingen met anderen en met jezelf, het zicht op wie je in dit leven echt wilt zijn blijven je bij. Anne-Marie Reimert (www.ikfloreer.nu) wil je gedurende enkele dagen vergezellen in je reflectie en je helpen de ervaringen van jouw pelgrimage in je dagelijks leven te integreren. Er is veel tijd om ervaringen te delen en deze te vertalen naar jouw eigen levensregel. Zij gaat met je op weg naar jouw antwoord op vragen zoals:

= Welke waarden wil ik leven?
= Wat is de boodschap van mijn gevoel?
= Wat kan ik doen om mijn idealen meer te beleven?
= Welke gewoontes helpen mij en welke wil ik veranderen?
= Hoe kan ik mezelf accepteren en nieuwe gewoontes aanleren die me helpen mijn “beste zelf” te zijn?

Zij nodigt je van harte uit mee te doen aan deze retraite om het beste uit jezelf te halen. Van 24 tot en met 28 maart ben je dan te gast bij de broeders van Huijbergen. Aanmelden voor deelname aan de retraite: “Haal het beste uit jezelf” kan via: anne-marie@ikfloreer.nu en meer informatie is te vinden op www.ikfloreer.nu.