Helpende handen met groene vingers gezocht

Meditatief tuinweekend:

Vrijdag 19 oktober 15.00 uur
tot
zondag 21 oktober 15:00 uur.

  • Twee overnachtingen in het klooster (kamers voorzien van privé douche en toilet)
  • Lakenpakket
  • Vol pension, alle maaltijden zijn vers bereid, biologisch en vegetarisch
  • Koffie en thee

Deelnamekosten: €55,- per persoon
Maximum aantal overnachtingsplaatsen: 11 (5 eenpersoonskamers en 3 tweepersoonskamers)
Doe je mee?
Ik zou het fijn vinden als je komt, aanmelden kan per email mariongieben@hotmail.com

Na aanmelding ontvang je het programma met uitgebreidere informatie.
Kun of wil je zelf niet deelnemen, misschien kun je dan dit mailtje doorsturen naar mogelijk geïnteresseerden?
Werken in de tuin afgewisseld met ontspannende meditaties en stiltewandelingen in de mooie kloostertuin. Geniet van heerlijke, biologisch vegetarische maaltijden en een gezellig samenzijn. Geleid door het ritme van de natuur vormgegeven door Marion. Doe mee met Marions meditatieve tuinweekend 19 t/m 21 oktober.

Vanuit Stoutenburg via Sint Agatha ben ik neergestreken, nabij mijn geboortegrond, in zuidwest Brabant, Huijbergen. In deze mooie, bosrijke omgeving met zandverstuivingen zet ik mijn missie Bewust Natuurlijk Leven voort. De Broeders van Huijbergen hebben mij warm verwelkomd en een deel van de kloostertuin geschonken. Zelf ben ik aan de slag gegaan met de aanleg van een kruidentuin. Mijn wens is volgend jaar een moestuin in te richten en daarbij heb ik hulp nodig. Voor het ontginnen van de tuin zoek ik helpende handen met groene vingers. De tuinwerkzaamheden zijn niet echt zwaar; ik kan het ook!

Marion Gieben
Boomstraat 28
4635 CX Huijbergen
06-26118166