Breda Roland Holsstraat 71 (600 x 350)

Maandagmorgen 13 april hing de vlag uit bij het voormalige broederhuis in de Roland Holststraat te Breda. De feestelijke sfeer werd overigens niet alleen bepaald door vlaggen en ballonnen maar het was vooral de grote belangstelling van medewerkers en omwonenden en het stralende lente zonnetje die iedereen het gevoel gaven dat hier iets goeds gaat beginnen.

Breda Aula a (600 x 400)

De voormalige kapel deed dienst als aula waar de Algemene Overste van de Broeders van Huijbergen, Jan Hopman als voorzitter van het MCB en de Wethouder van Maatschappelijke opvang dhr. Patrick van Lunteren het genomen initiatief vanuit ieders invalshoek belichtten en bevestigden.  De wethouder voegde de daad bij het woord en onthulde het veelzeggende logo.

Breda onthulling logo a (700 x 498)

Van harte hopen we dat het Mondiaal Centrum Breda er in mag slagen zich te ontplooien als een tehuis waar mensen tot zichzelf kunnen komen maar ook als een huis met een basisfunctie van waaruit toegewijde mensen op weg gaan naar medemensen om hen met respect een aandacht nabij te zijn.

Breda Huiskamer (2) (700 x 467)

Breda RH Huiskamer (700 x 467)