‘Elkaar verrijken door te delen’

De broeders van Huijbergen stellen het zeer op prijs om ervaring en inspiratie met anderen te mogen delen. Daartoe wordt voor belangstellenden van vrijdag 10 tot en met zondag 12 oktober  weer een kloosterweekend georganiseerd. Met dit kloosterweekend krijgen de deelnemende gasten de gelegenheid om deel te nemen aan het ritme van de dagorde en worden ze uitgenodigd samen met de broeders elkaars bezieling en ervaring te delen. En wel zo dat dit wederzijds inspirerend werkt.

Gedurende het weekend sluit u zich aan bij de gebedsdiensten van de broeders. Daarnaast gaan we samen met elkaar in gesprek over het beleven van de religieus geïnspireerde waarden van broederschap (Franciscus), dienstbaarheid (Maria) en eenvoud (Jezus). Deze waarden zullen tijdens het weekend achtereenvolgens aan de orde komen. Na het persoonlijke verhaal van enkele broeders kan ieder zijn eigen verhaal daarmee verbinden en delen. Dit alles gebeurt in een rustige en bezinnende sfeer.

Iedere deelnemer heeft een eigen kamer. De kamers zijn voorzien van douche en toilet. Linnengoed is – indien gewenst – aanwezig. Tevens is er een gezamenlijke huiskamer beschikbaar. De kosten voor het weekend bedragen all-in 70 euro, exclusief een lakenpakket. Voor het gebruik van lakens wordt 5 euro gerekend.

Het weekend begint op vrijdag 18.30 uur en eindigt op zondag 16.30 uur.
Het Broederhuis Ste.Marie is gevestigd aan de Boomstraat 7, 4635 CX Huijbergen.

Nadere informatie kunt u inwinnen bij:
–    Kees van der Ham, tel 0165-532561 of cvanderham@home.nl
–   Bram Hommel, tel 0164-642582, of via onderstaand formulier

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]