U bent van harte welkom bij de Broeders van Huijbergen om gedurende een viertal zondagen in maart bewust op weg te gaan naar het feest van Pasen. Onder begeleiding van onze gastvrouw Annie Fens willen we ons laten inspireren door het leven en de dood van Jezus, en door het delen van elkaars levenservaringen. We hopen via deze weg onszelf te herbronnen en energie door te kunnen geven aan elkaar.

Alhoewel de zondagen door het centrale thema “Met compassie op weg naar Pasen” inhoudelijk met elkaar verbonden zijn is het mogelijk deze afzonderlijk te volgen.

Het dagprogramma begint met een Eucharistie 09.30 en wordt afgesloten met een vesperviering om 17.00 in de broederskapel van Sint Marie.

Per zondag zal een bijdrage van € 15,- gevraagd worden waarbij een warme maaltijd is inbegrepen.

Belangstellenden wordt verzocht hun deelname te melden via de receptie van het Broederhuis Sint Marie (0164 – 64 26 50) of via onderstaand contactformulier.

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]