Op 15 augustus beloven vier broeders dat zij heel hun leven zichzelf in dienst willen stellen van Gods Rijk. Onder invloed van zijn liefde willen zij in hun leven en dagelijks werk zo goed mogelijk proberen die dragende kracht zichtbaar te maken. Ze hebben alle vier een goede professionele opleiding afgerond maar hun specialiteit ligt vooral in de kwaliteit van de aandacht waarmee ze hun werk doen en met anderen omgaan. Deze bevestigende aandacht voor iedereen wordt gevoed door de invloed van Zijn liefde en de broederlijke aandacht voor elkaar in een communiteit.

Broeder Patrisius Marten: (09-03-1984), Gunung Tamang, Kalimantan Barat. Als leidraad voor zijn levenskeuze spreken de woorden van Paulus hem bijzonder aan: “Niet wie zichzelf aanprijst is betrouwbaar, maar  wie door de Heer wordt aangeprezen” (2 Kor. 10:18)

Broeder Hieronimus Filianus Nasu Rusik (08-02-1986) Maumere, Flores. Ook hij voelt zich geïnspireerd door een tekst van Paulus: “Ik ben tegen alles bestand door hem die mij kracht geeft”. (Filipi 4″13)

Broeder Antonis Mili (02-12-1987) Tapang Sambas, Kalimantan Barat. Voor hem is de wijsheid van Sirakh een richtlijn: “Wie geduldig is beheerst zich zolang het nodig is, tot de vreugde voor hem opbloeit”. (Sir. 1:23)

Broeder Marianus Beni Maing Lewotobi (17-01-1988), Leuwayan, Flores.  Voor hem hebben de woorden van Petrus in het evangelie van Lucas : “Als u het zegt zal ik de netten uitwerpen” (Lc. 5:5) een speciale betekenis.

Wilt u meer over hen weten: