Loslaten in vertrouwen

donderdag 06  t/m  zondag 09  juli 2023

Deelname aan deze bezinningsdagen staat open voor iedereen die belangstelling heeft voor, of geraakt is door de spiritualiteit van Franciscus en Clara van Assisi. Specifieke ‘kennis’ omtrent Franciscus en/of zijn geschriften is niet noodzakelijk, wel gaan we ervan uit dat u op enigerlei wijze al eens eerder in aanraking bent gekomen met de Franciscaanse spiritualiteit.
Aan dit weekend kunnen maximaal 12 personen deelnemen.

De laatste jaren in het leven van Franciscus waren niet gemakkelijk voor hem. De orde groeide snel, er ontstond verschil van inzicht over de te volgen koers en het ongenoegen over zijn leiderschap groeide. Franciscus was geen organisator maar een inspirator. Loslaten, en dan nog wel in vertrouwen, hoe ging dat bij Franciscus?
Ook ons leven dwingt ons meer en meer om los te laten, waar halen we daarbij het vertrouwen vandaan? Aan de hand van zijn geschriften en die van zijn biografen gaan we kennis maken met het groeiproces naar zijn overgave en vereniging met heel de schepping.

De kosten voor dit weekend, alles inbegrepen, bedraagt € 150,00 per persoon. We gaan er van uit dat u voor dit meerdaagse programma bereid bent de dan geldende gezondheidsvoorschriften in acht te nemen.

De begeleiding wordt verzorgd door Franck Ploum en br. Bram
Voor aanmelding kunt u contact opnemen met de Huijberg
en voor inhoudelijke informatie  met br. Bram

Locatie:
Broederhuis Sint Marie,
Boomstraat 07
Huijbergen, 4635CX
0164 – 642 -650