Kloosterweekend,

luisteren naar je ziel en je hart

In dit weekend wordt de uiterlijke reis ‘omgedraaid’ en verken je jouw binnenwereld. Je gaat op reis naar jouw ‘zielsverlangen’.

We wandelen en ik stel vragen. Deze vragen helpen je helder te krijgen wat je wilt, te accepteren hoe het nu is en om in actie te komen. Je krijgt oefeningen die je helpen hier en nu contact te maken met jouw eigen wijsheid. En om hoofd, hart en buik op één lijn te krijgen. We wisselen wandelen, energetische oefeningen, geleide meditaties af. Je hoeft voor dit weekend geen geoefende wandelaar te zijn.

Voor wie?
Dit weekend is voor jou als je een volgende stap wilt zetten op jouw pad. Hou je van de rust en orde van kloostergemeenschappen? Ben je benieuwd naar wat er nog meer tussen hemel en aarde en verleden en toekomst is? Ben je benieuwd naar jouw eigen zieleroerselen? Wil je jouw hartsverlangen verder verkennen? En hou je van wandelen/buiten zijn? Dan ben je van harte welkom.

Waar en wanneer?
De broeders van Huijbergen zijn een broederschap die dagelijks een lauden en een vesper in de kapel verzorgen. Ze willen bijdragen aan zingeving en stellen hun gastenkamers beschikbaar voor dit weekend. We beginnen vrijdagmiddag om 14:00 uur en eindigen zondagmiddag om ca 16:00 uur.

Hoeveel?
Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen mits minimaal 6 een kamer delen. De kosten voor het programma en verblijf bedragen € 250. Voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW. Ben je BTW-plichtig dan komt hier de BTW nog bij. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet. Voor de deelnemers zijn er 3 kamers voor 2 personen en 6 één persoonskamers.

Wie begeleidt dit weekend?
Deze workshop wordt verzorgd door Anne-Marie Reimert. Anne-Marie is van oorsprong begeleider van veranderingsprocessen en trainer/coach. Zij heeft diverse pelgrimstochten gemaakt en houdt lezingen over de effecten van pelgrimstochten. Dit weekend wordt georganiseerd op verzoek van de regio Den Haag van het Genootschap van Sint Jacob (een vereniging van mensen die naar Santiago de Compostella willen wandelen of fietsen, of dat al hebben gedaan.

Opgeven doe je door een mailtje te sturen naar anne-marie@ikfloreer.nu