Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vesperviering: “Leven”

17 april 2024 | 17:00 - 17:30


L E V E N

 

Er wordt nog al eens gesproken over kwaliteit van leven maar wat verstaat men daar onder? Dikwijls lijkt het vooral te gaan over bezit en presteren. Factoren zoals de gezondheid, het huis en de bankrekening die je hebt, dat je zelf alles kunt doen of afhankelijk bent van de hulp van anderen, of misschien wel van een voedselbank? Maar we zijn meer dan wat we hebben, en meer dan wat we al of niet kunnen.
Sprekend over kwaliteit van leven mogen we niet vergeten wie we aan het worden zijn. Leven is een groeiproces met liefde als belangrijkste voeding. Daarom is het ook het mooiste dat we kunnen geven, en van elkaar mogen ontvangen. Door liefde te geven en te ontvangen kunnen we onszelf ontplooien en worden wie we zijn.

Een grote teleurstelling of een ernstig te kort aan liefde in de opvoeding kan het ontvangen ervan erg moeilijk maken. Zo zelfs dat mensen kunnen gaan lijken op een door hitte verdorde aarde die de regen doet verdampen voor de druppels de grond raken.
In deze viering willen we kwaliteit van leven vooral koppelen aan het belangrijkste wat Jezus ons te bieden heeft en het belangrijkste dat hij van ons vraagt.

Gegevens

Datum:
17 april 2024
Tijd:
17:00 - 17:30
Evenement Tags:

Organisatoren

Broeders van Huijbergen
De Huijberg

Locatie

Kapel Sint Marie
Boomstraat
Huijbergen, N. Brabant 4635CX Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie