Fototentoonstelling
“Goddelijk mooi”

 Het Wilhelmietenmuseum te Huijbergen organiseert
van april tot oktober 2022 de fototentoonstelling:

” GODDELIJK MOOI “

 Het museum nodigt iedereen uit die graag fotografeert om deel te nemen aan deze tentoonstelling. Heeft u een foto genomen die volgens u goddelijk mooi is? Dit kan zijn door het onderwerp, de belichting, het perspectief of de bewerking. Het belangrijkste is de emotie die de foto oproept bij de toeschouwer.*

Uw foto zal, na selectie door een vakjury, te zien zijn in het Wilhelmieten-museum. De jury zal hierbij beoordelen welke foto volgens hen de meest treffende artistiek en technische kwaliteiten heeft en welke voldoet aan het thema Goddelijk mooi.

Tijdens de tentoonstelling krijgt het publiek tevens de gelegenheid om aan te geven wat volgens hen de meest treffende foto is. De winnaars zullen in mei 2022 bekend worden gemaakt en op de website van het museum worden geplaatst.

 

Voor alle duidelijkheid zijn de volgende voorwaarden opgesteld:

  • De volgende fotoformaten zijn toegestaan: 30 x 40cm. óf 30 x 30cm.
  • Maximaal 3 foto’s per persoon.
  • Wij verzoeken u om bij inzending van meer dan één foto aan te geven wat uw eerste, tweede en derde keuze is.
  • Geef een korte toelichting waarom u deze foto heeft gekozen.
  • Om de foto’s te kunnen presenteren worden ze na inname verlijmd op foam
  • De foto’s worden tentoongesteld van april tot en met september 2022. Na afloop van de tentoonstelling ontvangt u uw foto’s terug.

U kunt zich aanmelden voor deelname via e-mail door een bericht te sturen naar de conservator. In de maand januari 2022 kunnen foto’s worden ingezonden naar of afgegeven worden in het Wilhelmietenmuseum. Wij adviseren u om deze website in de gaten te houden voor de meest actuele informatie met betrekking tot het inleveren van foto’s.