Routebeschrijving

Vanaf Roosendaal:
Volg de A 58 / E312 richting Bergen op Zoom. Neem afslag 25 (Wouwse Plantage) en volg verder de borden. Als U bij de kerk in Huijbergen rechtdoor gaat bent u in de Boomstraat. No. 07 bevindt zich voor U links voorbij de fontein.
Lijn 104 rijdt elk uur over Huijbergen naar Bergen op Zoom, neem de halte Siardus Bogaertslaan, sla linksaf naar de fontein en rechts voor u ligt het broederhuis Sint Marie. In het weekend zijn er geen bussen.

Vanaf Bergen op Zoom:
Volg de A 58 / E312 richting Vlissingen. Neem afslag 29 (Bergen op Zoom Zuid) richting Huijbergen en volg verder de borden. Als U bij de kerk in Huijbergen rechtdoor gaat bent U in de Boomstraat. No. 07 bevindt zich voor U links  voorbij de fontein.
Lijn 104 rijdt elk uur over Huijbergen naar Roosendaal, neem de halte Siardus Bogaertslaan, loop terug en sla links af naar de fontein, en rechts voor U ligt het broederhuis Sint Marie. In het weekend zijn er geen bussen.

Vanaf Goes:
Volg de A 58 / E312 richting Bergen op Zoom. Neem afslag 30 (Hoogerheide) bij de splitsing naast de kerk links voorsorteren en richting Huijbergen volgen. U komt dan via de Westerstraat in de Boomstraat. No.07  bevindt zich  voor U rechts voorbij de bocht.