Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Loslaten in vertrouwen

10 november 2022 | 16:00 - 13 november 2022 | 14:00

Loslaten in vertrouwen

donderdag 10 nov.  t/m  zondag 13 nov. 1922

Deelname aan deze bezinningsdagen staat open voor iedereen die belangstelling heeft voor, of geraakt is door de spiritualiteit van Franciscus en Clara van Assisi. Specifieke ‘kennis’ omtrent Franciscus en/of zijn geschriften is niet noodzakelijk, wel gaan we ervan uit dat u op enigerlei wijze al eens eerder in aanraking bent gekomen met de Franciscaanse spiritualiteit.
Aan dit weekend kunnen maximaal 12 personen deelnemen.

De laatste jaren in het leven van Franciscus waren niet gemakkelijk voor hem. De orde groeide snel, er ontstond verschil van inzicht over de te volgen koers en het ongenoegen over zijn leiderschap groeide. Franciscus was geen organisator maar een inspirator. Loslaten, en dan nog wel in vertrouwen, hoe ging dat bij Franciscus?
Ook ons leven vraagt ons steeds weer om los te laten, waar halen we daarbij het vertrouwen vandaan? Aan de hand van zijn geschriften en die van zijn biografen gaan we kennis maken met het groeiproces naar zijn overgave en vereniging met heel de schepping.

De kosten voor dit weekend, alles inbegrepen, bedraagt € 150,00 per persoon. We gaan er van uit dat u voor dit meerdaagse programma bereid bent de dan geldende gezondheidsvoorschriften in acht te nemen.

De leefgemeenschap de Huijberg verzorgd  onze vegetarisch biologische maaltijden en de begeleiding wordt verzorgd door Franck Ploum en br. Bram
Voor informatie: kunt u contact opnemen per e-mail via br. Bram (bram@abcfh.nl)
en voor aanmelden met De Huijberg via Rob Knipping ( post@dehuijberg.nl )

Locatie:
Broederhuis Sint Marie,
Boomstraat 7,
Huijbergen, 4635CX
tel. 0164 – 642 -650 

Gegevens

Begin:
10 november 2022 | 16:00
Einde:
13 november 2022 | 14:00
Evenement Categorie:

Organisatoren

Broeders van Huijbergen
De Huijberg
Custodie Bergen op Zoom e.o.